Tuesday, April 8, 2014

Spet ta umazanija?


Zagotovo se tudi pri vas vedno in vedno pojavlja prah, umazanija, lasje,... ali druge male smetke na tleh? Hja, nočna mora vseh žensk! Ne preostane vam drugega, kot pa da vzamete metlo in smetišnico ter pometete tole stvar. Ampak to je zamudno delo! Da pa bi spet iz omare vzeli velik sesalec ter ga uporabili samo za teh par smetk? Spet, zamudno delo,...

Pri nas doma je bilo enako. Sploh ker imamo doma zajčka, ki vedno spušča "bobice" za seboj, katere je potrebno nato počistiti. Imel sem majhen prenosni sesalec, je bil učinkovit ampak malenkost zamuden, saj sem moral dobro gledati, kje je ostala še kakšna smetka ali bobica od zajčka. Pa tudi dlak, ki jih je spustil ni očistil,...

Nato pa smo naročili električno metlo in super je! Vedno pri roku, hitra za uporabo, zelo upogljiva ter enostavna za uporabo. Lahka, neseš jo lahko kamorkoli, saj jo lahko zložiš v majhen kavček! Mama je zelo navdušena nad njo, sploh pa ker je "alergična" na vsako manjšo smetko in pa liste rožic, ki odpadejo na balkonu. Več krat dnevno jo slišim, kako sesa z njo.



Pravzaprav sem bil tako navdušen nad njo, da sem jo vključil v svoj prodajni program! Tako lahko najdete to isto baterijsko oz električno metlo v ponudbi na Popularno.si za samo 35€!

In naj vam povem, da ta ista metla, stane v Interšparu in na TopShop.si kar 49,90€! Ne vrjamete? Preverite spodaj.

In zakaj taka velika razlika v ceni, se sprašujete?  Predvsem zato, ker si lahko to privoščim. Sem manjši trgovec kot oni, imam manj stroškov. Izdelka pa sta popolnoma enaka, enaka kvaliteta, proizvajalec in seveda pri obeh velja enaka garancija.

Zakaj bi potem plačevali več za izdelek, ki ga lahko dobite nekje drugje ceneje?

KLIKNITE TUKAJ IN NAROČITE SVOJO ELEKTRIČNO METLO ŠE DANES!

.

No comments:

Post a Comment